Onze theesoorten

Ontdek onze geweldig
lekkere theesoorten.

Clipper is al 25 jaar bezig om theeliefhebbers topkwaliteit thee te garanderen. Dat lukt ons door elke thee of kruidenthee heel zorgvuldig te selecteren, te blenden en te proeven. Al die inspanningen hebben ons al een paar jaar achter elkaar de Great Taste Awards opgeleverd. Je raadt het al: een prijs omdat we zo serieus lekker zijn. Omdat elk theezakje in z’n eigen envelopje zit, blijft de smaak en geur optimaal en kun je ‘m makkelijk meenemen en lekker op je werk drinken bijvoorbeeld.

Our Drinks Logos

Spoon

Kruidenthee

Infusions


Kruiden- en fruitthee (of ook wel infusies genoemd) worden al eeuwen gedronken. Voor de smaak, voor je gezondheid of om lekker op te warmen. Alle Clipper kruidenthee is biologisch. Om jouw kopje thee zo puur mogelijk te houden, gebruiken we alleen de allerbeste natuurlijke ingrediënten en nooit iets kunstmatigs.


Groene en zwarte thee

Green Tea


We zijn er trots op dat al onze soorten thee natuurlijk, eerlijk en heerlijk zijn. Ze zijn allemaal biologisch, in balans en Fairtrade.


Witte Thee

Green Tea


Witte thee heeft een lichte, verfijnde smaak die heerlijk is om de hele dag door te drinken. De thee komt oorspronkelijk uit China, vandaar onze draak op de verpakking. Witte thee wordt gemaakt van de thee knopjes en jonge blaadjes. Alle Clipper witte thee varianten zijn biologisch.


The Cup of Perfect Tea

Het perfecte kopje thee

Clipper thee is van zichzelf natuurlijk al bijzonder lekker, maar soms kan het nog net ietsiepietsie bijzonderder. Door er iets aan toe te voegen. Drink je Earl Grey in een heerlijke luie stoel bijvoorbeeld. Neem een beetje pauze tijdens je werk en koekeloer naar buiten als je je detox thee drinkt. Drink je chai thee met een lekker dik boek en een wollen deken.

Wij zijn ervan overtuigd dat pepermunt thee beter smaakt op een terras waar je mensen kunt kijken. En natuurlijk is onze groene thee nóg onvergetelijker na een yogales in het park. Probeer van elk kopje Clipper iets bijzonders te maken. Op onze Pinterest pagina vind je volop inspiratie.